-->

CARI APE TU?

Thursday, May 26, 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, lama rasanya Cik Mimie tak join segmen2 yang dianjurkan oleh blogger lain ni. Kali ni, Cik Mimie nak join segmen dari abgteror lah.. boleh kan abgteror??
Segmen yang diberi nama Tanah Tumpah Darahku. Takde syarat yang dikenakan just u all semua perlu menjawab soalan yang diberi jer.. Mudah kan?


Soalan-soalan bagi segmen ini adalah seperti dibawah:-

S - Dimana anda dilahirkan?
J - Cik Mimie dilahirkan di Hospital Besar Segamat, Johor Darul Takzim.

S - Dimana anda dibesarkan?
J - Cik Mimie dibesarkan selama dua puluh tahun satu di Segamat juga. Takde pindah2 tempat lain pun. Anak jati Johor ni ^_^

S - Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abangteror.
J - Opkoslah negeri Johor. =)

S - Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
J - Negeri Johor negeri yang aman dan makmur. Berdekatan dengan Singapore tau.hehehe..Apa yang penting memang bestlah tinggal kat negeri Johor ni. Bahasa yang diorang gunakan pun tak susah nak faham..senang jer..hehehe^_^

-DONE-

p/s: Selamat berkenalan semua tak kira dimana asal anda!! Hellow..

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda