-->

CARI APE TU?

Monday, August 29, 2016

“Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”



Salam 1 Malaysia ^_^


Syarat-syaratnya ialah:


  1. Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  2. Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  3. Buat satu entry bertajuk “Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”
  4. Copy & Paste poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  5. Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  6. Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….


P/S : Goodluck Semua!! :D

15 comments:

  1. gud luck..

    psssttt... Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #25

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..

    datang daripada blog kak mialiana,

    http://mselim3.blogspot.my/

    mselim3

    pls: datang baca2 kat sini. Selamat bersegmen k... moga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Good luck!

    Salam singgah dari "http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html" dan follow sini.

    ReplyDelete
  4. Sukacita dimaklumkan anda telah terpilih sebagai salah seorang pemenang Book Giveaway by Abam Kie and Friends. Untuk maklumat lanjut dan cara-cara untuk menuntut novel yang dimenangi, sila layari http://www.zukidin.com/2016/09/senarai-pemenang-book-giveaway-by-abam.html. Terima kasih dan tahniah!

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya aidiladha :)
    Salam singgah dari http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Saya follow sini :)
    http://minimeyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. good luck :D

    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete
  8. Good luck! singgah dari GA yang sama

    ReplyDelete
  9. Datang dari giveaway yang sama. all the best awak :)

    ReplyDelete
  10. Membalas kunjungan dari GA yang sama.. good luck !

    ReplyDelete
  11. blogwalking sini...

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/08/giveaway-amsterdam-by-spendalusuh.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda