-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, August 23, 2016

Book Giveaway by Abam Kie and Friends



Salam 1 Malaysia ^_^

Disebabkan Cik Mimie sibuk dan takde idea untuk update blog, better Cik Mimie join GA dan segmen kawan-kawan. At least takdelah blog ni kesunyian dan terbengkalai betul tak? heee.. Maafkan Cik Mimie, Cik Mimie cuba untuk balas jejak U Olls. Insyaallah, nanti Cik Mimie terjah ye. 

So, GA pertama yang Cik Mimie jumpa GA dari abam kie dan rakan-rakan. Macam menarik je GA ni syarat pun sonangggg. Apa lagi? jom la join!!



Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016 2.








9 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA Abam Kie dan Kawan2. Semoga anda berjaya menjadi salah seorang pemenangnya. Aamiin. Senarai peserta sudah disiarkan di blog abam kie. Boleh semak menerusi pautan di bawah. Happy blogging!

    http://www.zukidin.com/2016/08/senarai-peserta-book-giveaway-by-abam.html

    ReplyDelete
  2. Salam ukhuwah fillah...
    Ade singgah semoga berjaya... :)

    http://musicstyle29.blogspot.co.id/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama :D jom singgah :) done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. salam... singgah sini dari giveaway yang sama..

    http://www.mialiana.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda