-->

CARI APE TU?

Wednesday, March 4, 2015

Wordless Wednesday #8 (2015) : Masih Mencari..

Salam 1 Malaysia ^_^
http://4.bp.blogspot.com/-aniqtMKw8AU/Up7lq6rkUzI/AAAAAAAAAgg/ROas1Ew46nY/s640/images+(2).jpg


 p/s : "STILL SEARCHING"

19 comments:

  1. Betul tu. Kalau job yang kita love, if bad mood pun boleh jadi gembira kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu :) Hope one day dapatla kerja yang betul2 kita suka :)

      Delete
  2. kak wana dah bahagia jadi baker.. ^_^

    moga cik mimie akan dapat kerja yang menjamin masa depan pada masa akan datang..insyaallah, amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, akak pun dah jumpa kerja yang akak suka. Doakan perkara yg sama buat Cik Mimie ye :)

      Delete
    2. Amin..InsyaAllah :) Terima kasih Kak Wana :)

      Delete
    3. Terima kasih Kak Farrah :)

      Delete
  3. Zumal masih mencari kerja yang zumal suka tapi kerja sekarang pun Alhamdulillah ^-^

    ReplyDelete
  4. ..sebab bila kita suka dengan apa yang kita buat, dah tak terasa macam kerja dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..bila kita seronok x terasa pun penat bekerja tu :)

      Delete
  5. betul tu.
    Kalau kita tak suka kerja kita, buat kerja pun tak ikhlas

    ReplyDelete
  6. kejer yg mcm mana lah agaknya eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula :) Tapi Cik Mimie minat cam design kad, edit2 bagai tu..huhu

      Delete
  7. btl tu cik mimie...
    klu job yg kite xsuke tu kite buat mesti moody je or ade je bnd yg xkene kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? Tapi org kata minat tu boleh dipupuk..hoho..hope dalam la jumpa kerja yg betul2 Cik Mimie suka :)

      Delete
  8. huuurm CT pun masih mencari.. mari sama2 berharap agar one day kita dapat buat apa yang kita nak..

    ReplyDelete
  9. saya xtahu kerja apa yang saya suka. saya nak try semua benda. boleh tak? heheheheh

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda