-->

CARI APE TU?

Saturday, March 7, 2015

CPUV KEDUA MARCH 2015 : 9 SEPUTEH CNY VIDEO MEDIA

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, terima kasih Mr. Nuffnang sebab baik hati bagi CPUV lagi untuk teratak usang Cik Mimie ni. Bagi yang bertanya mengenai tips tu, actually Cik Mimie takde tips pun. Cik Mimie cuma cuba meng'update' entri dekat blog ni hari - hari dan klik-klik Nuffnang di blog U Olls tu je.. tips-tips lain memang takde. Maybe Cik Mimie banyak buat entri pasal Nuffnang kot. Sebab tu dia bagi upah CPUV ni..ekekekek..Apa-apa pun terima kepada U Olls juga sebab selalu singgah di teratak usang ni :)


CPUV Campaigns On-Going
-Physiogel - Ready for Anything-
-Nike Running Tights-
-Samsung Galaxy A Launch-
-Mi Sedaap Krispi Digital-
-Ambank TRUE LAB-
-South Australia Tourism-
-PDB CNY Coffee Break-
-MATRADE Brand Awareness-
-9 Seputeh CNY Video Media-

p/s : Rasa macam nak pergi shopping je lepas habis kerja ni.. Terapi untuk diri..ekekeke..terapi la sangat! :P

23 comments:

  1. Wahhh.. banyaknya.. tahniah Cik mimie.. share laa sikit kat Cik Candy :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...Thank Cik Candy..kalau boleh share, dah lama Cik Mimie share..hihi...nanti minta dekat en.Nuffnang :)

      Delete
  2. wah, banyak sangat tu! tahniah cik Mimie :)

    ReplyDelete
  3. tahniah. berderettt tuuuu,, jom baca sini :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/03/sephora-malaysia-gift-set-pilihan-hati.html

    p/s : klik2nuff5x :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal ... alhamdulillah . banyak tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak...alhamdulillah..rezeki :)

      Delete
  5. Wah bestnya Cik Mimie, tahniahhh!

    ReplyDelete
  6. hahaha mohon kongsi tips CM pleaaase..
    nak cpuv banyak2 gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..xde tips la CT oi..bodek Nuffnang je abnyak2 dalam entri..hehehe

      Delete
  7. Assalammualaikum....

    tahniah yer dapat cpuv daripada nuffnang... semoga bertambah earning blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam,

      Amin..terima kasih..

      Delete
  8. byk nye on goping..Tahniah kerana rajin update blog so byk lah dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. On goping pun boleh Sis JM..hehe..alhamdulillah, nuffnang baik hati :)

      Delete
  9. amboi, shopping tu ajak la kak wana sekali..nak juga terapi diri ni..hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..boleh je Kak Wana, kita soping sorang2 je tau...hukhuk

      Delete
  10. Nuffnang baik haty... hehehe.. banyaknya ongoing.. :D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda