-->

Pages

CARI APE TU?

Thursday, March 26, 2015

CPUV KESEBELAS MARCH 2015 : CICAKMAN 3 PREMIER

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, CPUV yang kesebelas untuk bulan ini. Terima Kasih Mr. Nuffnang, walaupun Cik Mimie dah jadi Chipmore dalam beberapa minggu ni. Still lagi Mr.Nuffnang baik hati nak bagi Cik Mimie CPUV. Ni yang terharu gilerr ni...hehe..:)


CPUV Campaigns On-Going
-South Australia Tourism-
-MATRADE Brand Awareness-
-MCMC : Klik Dengan Bijak-
-Digi Project Byte-
-Brighter Smile, Better Co.- 
-Sensodyne Campaign-
-Physiogel - Ready for Anything-
-Digi Live- 
-IKEA - Bed & Bath (March)-
-UMobile - Banner Ads-
-CicakMan 3 Premier-

p/s : U Olls, insyaAllah bila semua urusan Cik Mimie dah selesai Cik Mimie datang terjah ye..:)

15 comments:

  1. alahai..bestnya BE masyuk banyak tu..tahniah

    ReplyDelete
  2. Wah, CPUV Cicakman yer... Tahniah ^^

    ReplyDelete
  3. kitew tak dapat pulak cpuv cicak man ni..ke kitew tak perasan

    ReplyDelete
  4. best nye sis..saya masih lg berusaha nak dpt knnye.. :(

    ReplyDelete
  5. Cik Mimie.. CT nak tanya.. CT tengok iklan2 ni semua ada jejoget kat blog CT.. tapi kenapa dalam list CPUV tak ada ? sedih huhuhu..

    ReplyDelete
  6. eeh btw tahniah.. iols tunggu je ni Cik Mimie cashout nak banje lalala..

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik mimie.
    Banyak betul yang masih on going tu

    ReplyDelete
  8. tahniah Cik Mimie.. banyaknya CPUV yang stay on going..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda