-->

CARI APE TU?

Saturday, March 7, 2015

"RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"

Salam 1 Malaysia 

http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

Syarat-syarat:
1) FOLLOW blog saya RedBellas & Instagram saya farida_far8
(wajib follow blog & tak wajib follow instagram jika tiada)
2) Copy PICTURE diatas & back link ke entri ini "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"
3) Letak TITLE entri anda "RedBellas - Segmen Keep Calm & Follow Me"
4) Sila TINGGALKAN LINK ke entri anda diruangan komen dibawah. 
Hadiah-hadiahnya:
Cenderamata daripada IKEA

Giveaway bermula hari ini sehingga 31 March 2015!!!
 
p/s  : Jom join jom :)

18 comments:

  1. selamat bersegmen cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segment yang sama :D good luck! meh la jenguk jenguk ke blog saya and support my first giveaway :*

    http://frauananas.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway-p.html

    hehe sudi lah join ya. Jemput ~

    ReplyDelete
  3. selamat bersegment cik mimie =)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen cik mimie..kak wana pun join juga :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen cik mimi.. :D
    ada masa dan line internet laju nnti nak join jugak lah.. :D

    ReplyDelete
  6. PG datang dari segmen yang sama :)
    http://www.mrsyatie.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    Jemput Join Giveaway iPhone 5S ni juga ya :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/redballas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan dari segmen yg sama :)

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat ...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda