-->

CARI APE TU?

Thursday, March 5, 2015

Entri Tanpa Kata : Demam Menyerang

Salam 1 Malaysia ^_^

http://images.clipartpanda.com/fever-clipart-clipart_sick1.jpg

p/s : Maaf hari ini mood nak BW takde sebab demam menyerang, kat Office pun takleh nak fokus. Kepala pening sangat T_T

21 comments:

  1. cik mimie perlu rehat tu..kalau sakit sangat kena jumpa doktor tau..kalau tak, kak wana babab kang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jumpa doktor? tu la yang paling malas...hehehe..dah kebah sikit dah :)

      Delete
  2. banyakkan minum air ya cik mimie, makan sup panas2 atau bubur..take care dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Kak Wana :) Kak Wana masakkan bubur boleh x? hehehe

      Delete
  3. Take a good care and get well soon ya!

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh, jgn lupa mkn ubat tau.....;-)

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh cik mimie
    musim demam sekarang nie
    sebab cuaca panas kan
    banyakkan rehat dan mnum air kosong ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik Ayu..Dah cukup banyak kot minum air sampai nk ke toilet je kejenya..hahah.. Alhamdulillah, hari ini kurang sikit :)

      Delete
  6. Da sihat lom? Cuaca panas skrg nie kn..take care :)

    ReplyDelete
  7. adus CM.. rehat bebaik ya.. minum air banyak2..

    ReplyDelete
  8. laa... cik Mimie x sihat rupanya.. :\ semoga cepat sembuh ye :) kami semua mendoakan..

    ReplyDelete
  9. dah sihat rasanya CM skarang ehehe..
    dia mai boom sana sini tu sihat la tu..

    ReplyDelete
  10. Dah sihat ke cik mimie.
    Sekarang ni musim panas, jangan main panas nanti demam lgi. =)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda