-->

CARI APE TU?

Friday, March 13, 2015

''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''

Salam 1 Malaysia ^_^

Lai..lai..lai..kita join ramai-ramai, kita rebut blog siapa yang bertuah menjadi di antara 20++ bloglist yang Aisyah akan pilih melalui En.Random yang hensem tu..hensem ke? ekekeke..

http://jindrisska.blogspot.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

"Pilihlah blog Cik Mimie untuk bloglist Aisya, nanti Cik Mimie terjah blog Aisya hari-hari..ekekeke" - Ayat Bodek-

Due Date : 19 March 2015

p/s : Bulan ni rasa macam sikit je entry Cik Mimie tulis..hohoho

13 comments:

  1. god luck CM....Aisya buat GA rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Sis JM..ye, Aisya anjur segmen kali ini :)

      Delete
  2. saya dari segmen yg sama. and Done Follow

    http://www.delimamerah.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen cik mimie
    Tak sempat nak join la

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda