-->

CARI APE TU?

Tuesday, March 10, 2015

CPUV KETIGA, KEEMPAT & KELIMA MARCH 2015 : MCMC : KLIK DENGAN BIJAK, DIGI PROJECT BYTE & BRIGHTER SMILE, BETTER CO.

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, pagi tadi Check Nuffnang tak sangka dapat 3 CPUV sekaligus. Terus bersinar-sinar mata ni tengok ada 12 CPUV yang still on-going dalam blog Cik Mimie ni. Terima kasih Mr.Nuffnang anda memang baik hati. Ini yang Cik Mimie sayang lebih dekat Mr.Nuffnang ni..ekeke..


CPUV Campaigns On-Going
-Physiogel - Ready for Anything-
-Nike Running Tights-
-Samsung Galaxy A Launch-
-Mi Sedaap Krispi Digital-
-Ambank TRUE LAB-
-South Australia Tourism-
-PDB CNY Coffee Break-
-MATRADE Brand Awareness-
-9 Seputeh CNY Video Media-
-MCMC : Klik Dengan Bijak-
-Digi Project Byte-
-Brighter Smile, Better Co.-

p/s :Terima Kasih sekali lagi Nuffnang, terus terasa indah hari ini bila tengok banyak yang On-Going..hehehe..!

16 comments:

  1. Mata Kak wana pun bersinar-sinar nak minyak belanja dengan cik Mimie..heheh..boleh tak? ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Kak Wana, mailah turun segamat :)

      Delete
  2. makin banyak! wah, tahniah :D

    ReplyDelete
  3. Waahh, bersinar-sinar jugak mata shad tengok,, tahniah cik mimi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...cuba kedip2 sikit nak tgk sinaran mata tu..hehe :)

      Thank Shad :)

      Delete
  4. kaaaan dah cakap !! anak emas Nuffnang ni !!! aaaaa
    nak sikit !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada anak emas..kita anak tumpangan je tau..hahaha..minta en.nuffnang :P

      Delete
  5. harap2 semasa cash out nanti Nuffang tak jawe...sis JM jawab seperti Zumal dapat tu ye..sis JM pun dh cash out almost RM300 tapi belum PAID lagi huhhu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda