-->

CARI APE TU?

Friday, March 20, 2015

Entri Tanpa Kata : Jumaat Yang Indah #29

Salam 1 Malaysia ^_^

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/15/57/b9/1557b968027657f4e4ac13f734cbfa62.jpg

 P/s : Minggu yang sibuk dan stresss, maaf Cik Mimie masih belum berkesempatan lagi untuk datang blog U Olls T_T

11 comments:

  1. It's Okey Cik Mimi,
    Kitew paham..
    tak per..nanti dah tak busy datang jenguk blog kitew tau...
    Blog kitew sentiasa terbuka untuk sahabat blogger...

    ReplyDelete
  2. meminta maaf dan memberi maaf...dua2 perlukan kekuatan kan,...salam jumaat, cik mimie :)

    ReplyDelete
  3. in sha Allah sama2 lah kita bermaf maafan di hari yg mulis tak perlu tunggu raya :-)

    ReplyDelete
  4. ask dan give forgiveness :) thank u untuk ingatan ni

    ReplyDelete
  5. betul tu..thanx atas perkongsian cik mimie..jangan stress sangat..gi tengok wayang layan cinderella ke spongebob ke..hehehe ;p

    ReplyDelete
  6. biasa dan lazimkan diri meminta maaf.. insyallah orang lain wil go easy on us too..
    tak salah nak sebut maaf dulu.. tunjuk hati kita lembut sebenarnya =)

    ReplyDelete
  7. Itu jugak la yang akak selalu mintak.
    Semoga diberi kekuatan untuk mudah memaafkan orang.

    ReplyDelete
  8. nice sharing.. semoga kita diberi kekuatan dalam memberi maaf dan meminta kemaafan..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda