-->

CARI APE TU?

Friday, March 20, 2015

CPUV KESEMBILAN & KESEPULUH MARCH 2015 : IKEA - BED & BATH (MARCH) & UMOBILE - BANNER ADS

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah,walaupun jarang-jarang dah update entry, Mr. Nuffnang tetap jugak baik hati bagi CPUV untuk blog Cik Mimie ni. Terima kasih ye, inipun Cik Mimie curi masa  sikit untuk update blog. Huwaaaa, sedih tengok blog 1 hari 1 entry..sob..sob..sob..Sabar ye U Olls, nanti Cik Mimie update entry banyak2 :)


CPUV Campaigns On-Going
-South Australia Tourism-

-MATRADE Brand Awareness-
-MCMC : Klik Dengan Bijak-
-Digi Project Byte-
-Brighter Smile, Better Co.- 
-Sensodyne Campaign-
-Physiogel - Ready for Anything-
-Digi Live-
-IKEA - Bed & Bath (March)-
-UMobile - Banner Ads-

p/s :Banyak yang dah credited, alhamdulillah rezeki :)

15 comments:

  1. Tahniah..
    yerlah kengkangan masa yang menyebabkan blog kitew tak update kan

    ReplyDelete
  2. wah bestnya..kak wana pun nak tumpang seronok la boleh?? heheh

    ReplyDelete
  3. sama la kite,da jarang gila nak update.. bz nauu.. huu
    tahniah ye cik mimie :)

    ReplyDelete
  4. hai CM! ana pun agak bz lately. tu yg makin kurang berhapdet blog :(

    ReplyDelete
  5. Cik Mimie.. serious CT nak suruh CM banjeee ahahaha.. anak emas
    nuffnang ni..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Singgah sini. Jom join contest saya. Semoga sama-sama dapat manfaatnya okayy? 85 hadiah menanti anda! Apa lagi? Jom jom. Join melalui fb, insta pun boleh. http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html

    ReplyDelete
  7. tahniah dan tahniah...
    cpuv banyak ni, kena upkan uv blog, masyukkk earning.. :D

    ReplyDelete
  8. Banyaknyer, tahniah Cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  9. Tu dia,..cpuv berdansa. Tahniah!

    ReplyDelete
  10. tahniah.. dah lama tak check akaun Nuffnang..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda