-->

CARI APE TU?

Sunday, March 8, 2015

Entri Tanpa Kata : Betul Ke bohong?

Salam 1 Malaysia ^_^


Bagi Cik Mimie yang anak bongsu ni, boleh dikatakan 100% sama dengan apa yang ditulis tu..U Olls yang anak bongsu pulak macam mana? U Olls rasa betul ke bohong??

p/s : Di sekolah memandu lagi kita =_="

24 comments:

  1. wahhh..cik mimie pandai masak... nak order nasi padprik satu.. hehe ='D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kacang je tu...meh jemput datang rumah t Cik Mimie masakkan :)

      Delete
  2. Saya anak first tapi ada juga lah yang sama hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua orang ada ciri2 ni bukan anak bongsu je :)

      Delete
  3. yeya, geng anak bongsu here!! ^_^v
    suka no. 5 tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sep sikti Zue :)

      itu memang tepat...heheh :)

      Delete
  4. tak tahu la nk kata betul ke tak.. adik sy tu memg hangin satu badan pn..hahha

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  5. sis JM anak pertama...tapi adik bongsu sis tu lebih ni je sikap dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun anak pertama... hehehe.. xde info pasal anak pertama ke?

      Delete
    2. Sis JM : Sama ye dgn adik Sis..boelh geng la gitu..hehe

      Amy : Nanti Cik Mimie cari ye :)

      Delete
  6. wah, rasanya fakta tu betul dan 100% kena dengan diri..hehehe..

    so, ucu mimie dan ucu bb..bleh sep sambil hantuk kepala..hahahaha ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sememangnya kita sama Kak Wana :) hehe..Sep sambil laga2 bahu je la..sakit nak hantuk2 kepala tu..hehe :)

      Delete
  7. ehem, nak rasa sikit masakan cik Mimie boleh? :P

    wah, cik Mimie setia orangnya... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pooost sini sikit jugaaak pelish..

      Delete
    2. Amy : Boleh2, sila la bertandang ke rumah Cik Mimie ye? :) Setia la jugak..sebab tu almost 4 year dgn Incik Kesayangan..haha

      CT : xboleh nak pos, nanti basi..ekekeke :_

      Delete
  8. Adik bungsu shad pun ada lebih kurang ciri2 mcm ni jugak lah.. hehehehe..
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang pasti kalo bongsu manja tu memang wajib..

      Delete
    2. Shad : Boleh la jadi geng Cik Mimie :)

      CT : Eh, mesti..tapi CT lagi lebih manjanya kan? betul x? hehehe

      Delete
  9. ehehe CT bongsu and sulung soooo how ?
    hehehe tapi ada gak yang dalam list sama pesen cem CT =p lalala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. conquer dua-dua sekali la macam tu..sulung n bongsu..:)
      Ciri2 ni ada pada semua orang :)

      Delete
  10. Akak no #4 tapi emak kata akak lagi manja dari adik-beradik lain =)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda