-->

CARI APE TU?

Wednesday, October 29, 2014

Terima Kasih Incik Kesayangan

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, ni nak cerita tentang hari Sabtu lepas Cik Mimie sambut Birthday dengan Emak Incik Kesayangan. Memandangkan tarikh lahir kami tak berapa jauh dan juga dalam bulan yang sama. So, Incik Kesayangan beli kek untuk kami berdua. Buat makan-makan je dekat rumah Incik Kesayangan tapau KFC..hahaha..

Birthday Emak Incik Kesayangan 27.10.2014 :)
Ha, yang paling best sangat-sangat plus terharu giler la kan. Cik Mimie dapat hadiah dari Incik Kesayangan. Besar kotak hadiah Cik Mimie tau..hahaha..Itupun dah sampai rumah baru dia bagi..saja je nak buat kita terharu..hakhakhak..!

Biru warna kesukaan Cik Mimie dan Incik Kesayangan.
Ha, besar kan? Nak tahu tak isi dia apa? Meh usha-usha..
Dalam kotak besar tu ada kad kecik ni...heee
Tarraaaa...anak buah Cik Mimie yang paling jeles..hahaha..tapi, Abah cakap dah besar-besar pun nak Anak Patung lagi..hehehe..orang dah bagi kita terima je la..tak minta pun dia belikan..hohoho..Terima kasih sayang :)

Anak baru Cik Mimie..ekekeke..:)
p/s : Cik Mimie ada menang Segmen dan GA. Alhamdulillah nanti Cik Mimie update Segmen & GA apa ye :) Tahniah buat pemenang lain jugak :)

10 comments:

  1. Dpt jgk patung hello kitty. Hihi. Cik mimie menang ga.best nya

    ReplyDelete
  2. hehehe...happy belated la kiranya ye? :D

    ReplyDelete
  3. dah agak dah mesti bear2. walaupun hellokitty to be exact. hehe. segmen apakah?tahniah yaa. ^^

    ReplyDelete
  4. hui.. best nyeww... happy belated bday mie... much heart... <3 :)

    ReplyDelete
  5. wah, so sweeet >.<

    x sabarnya nak tahu CIk Mimie menang hadiah GA apa..hee

    ReplyDelete
  6. Hahahah romantik la jugak incik ksygn cik mimie tuuu...
    Amboiii celeb ng mak encik ksygn lagi tuu...
    Bertuannye cik mimie oii

    ReplyDelete
  7. pehhh bestnyaaaaa.. hello kitty tuuuuu :)

    ReplyDelete
  8. tahniah..sweetnya incik kesayangan cik mimie..bertuah badan..^_^

    ReplyDelete
  9. Hepi belated besday Mimie..bestnya dapat hadiah dari orang tersayang.

    ReplyDelete
  10. Sambut sekali lagi senang dan meriah :)
    Sedap lak tgk gambo kek. Hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda