-->

CARI APE TU?

Saturday, October 11, 2014

CPUV KEDUA OKTOBER : ZURICH INSURANS CONTEST

Salam 1 Malaysia ^_^
Alhamdulillah, hari ini check Mr.Nuffnang tengok-tengok ada melekat satu lagi CPUV. Ini merupakan CPUV yang kedua untuk bulan Oktober ni *yeeaayhh!! Thank You Nuffnang. Semoga kita semua dimurahkan rezeki..Amin :) *Jangan lupa Klik-Klik tau :)


CPUV Campaign On Going
-HP PC Demand Gen Digital-
-Proton PCC-
-SME Micro Finance-
-Zurich Insurance Contest-

Tak nampak lagi iklan dia menari-nari :) Kalau nampak jangan lupa klik-klik ye :) Thank you

p/s : Tak sempat nak BW rumah kengkawan hari ni :( Nanti ada masa Cik Mimie BW ye..

15 comments:

  1. tahniah cik mimie.. nadyya xcheck lg. xthu dpt ke tak -.-

    ReplyDelete
  2. Thniah..jgn lupa click di blog sy juga..hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik Mimie. Hana datang atas tajuk post yang best nie.
    Terima kasih la Nuffnang bebanyak sebab sudi tempek campaign dekat blog kita. Hana pun dapat jugak..

    ReplyDelete
  4. Semoga terus dapat banyak CPUV..

    Jalan-jalan ke sini.. =)

    ReplyDelete
  5. tahniah.. nuffnang..!! iols nak more CPUV please..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Cikna pun dpt iklan yg sama....;-)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda