-->

CARI APE TU?

Tuesday, October 7, 2014

"GiveAway by Gobokita : Aksara Biru "

Salam 1 Malaysia ^_^

http://aksarabiruu.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-gobokita-aksara-biru.html

Syarat dan Peraturan :
1. Buat satu entry bertajuk "GiveAway by Gobokita : Aksara Biru "
2. Letak banner diatas dan dibacklinkkan ke entry AB yang ni.
3. Follow blog AB.
4. Like page Facebook GOBOKITA (Wajib)
5. Follow Instagram GoboKita (tak wajib, tapi siapa yang follow lebih diberi keutamaan)
6. Klik iklan Nuffnang diblog ini.
7. GiveAway berlangsung selama sebulan. Bermula 1 Oktober 2014 sehingga 1 November 2014 jam 11.59pm.
8. Pemilihan pemenang adalah secara random.
9. Tinggalkan link entry, nyatakan anda follower blog dan IG yang keberapa serta liker FB yang keberapa di ruangan komen dientry ini.

Hadiah :
3x Wideshawls
1x Marsjar Ori Mini
1x Marsjar Oreo Mini
6x Manik Hijab Pin
Due Date : 1 November 2014

GUDLUCK SEMUA

p/s : Kepala rasa pening-pening pulak ni..hmmm =_="

19 comments:

  1. akak tag untuk GA dari Germany....hadiah best.
    jom joint

    ReplyDelete
  2. best GA ni.. tak terjoin lg.. byk tol GA bln ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kan? sampai tak tahu nak join yg mna..ni pun join yg mna sempat je...heee :)

      Delete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-gobokita-aksara-biru.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda