-->

CARI APE TU?

Saturday, October 11, 2014

Resepi Stew Kentang by Kak Farrah

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai, U Oll..hmmm, baru sempat nak update blog. Dari pagi kerja banyak nak kena settle kan..Nasib baik, dah siap semua*Esok cuti kena settle semua hari ni :) . Ok, untuk entry kali ini Cik Mimie nak share satu resepi yang Cik Mimie cuba semalam. Resepi ini Cik Mimie amik dari Blog Kak Farah @ From FAMF Tower. *Ha kenal kan?

STEW KENTANG :)
Tarra, ini lah STEW KENTANG air tangan dari Cik Mimie. Macam biasalah Cik Mimie olah resepi kan. Cik Mimie letak isi ayam sikit..mmm..nyummy2!! *jangan marah tau Kak Farrah..hehe :p

Ok kalau U Oll nak resepi Stew Kentang ni boleh KLIK SINI. *tengok dekat blog Kak Farrah sendiri la yer. Malas betul nak taip panjang-panjang..ekekekeke :P

P/s : Hari yang Sibuk..=_="

10 comments:

  1. Wahhh, Cik Mimie letak ayam! Sure lebih yummmyyyy!
    Mintak sikit hihihi
    By the way, terima kasih kerana sudi cuba dan olah resepi akak :)

    ReplyDelete
  2. bagus cik mimie rajin try resipi. aku ni duk tengok tak buat2 pon lagi. haha. bestkan tgk resipi kak farrah. simple but delicious :)
    mana kak farrah ni? hehe

    ReplyDelete
  3. perghhh buat jugak cik mimie...
    rajin btl...
    macam nak buat je lauk sok nie

    ReplyDelete
  4. waaa ade ade CT tengok Kak Farrah post recipe ni. CT sukaaa kentang tapi kerajinan tak ada nak buat :P

    ReplyDelete
  5. ahaa..sedap pulak tgk..leh cicah ngna roti pun sedap tu
    siapa x kenal si Farrah MF tu hehehe

    ReplyDelete
  6. wah, x merasa lagi nak try. adoi...

    ReplyDelete
  7. ammboi cam sedap je, nanti aina singgah rumah akak lah. :3

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com & Join contest kat http://jombercontest.blogspot.com ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda