-->

CARI APE TU?

Saturday, October 18, 2014

Jejak Link Mereka #3

Salam 1 Malaysia ^_^

Lama tak jengahv share jejak Nuffnanger Cik Mimie, so petang ini nak share link dengan u oll. Inilah tetamu-tetamu NUFFNANGERS Cik Mimie yang rajin terjah blog Merah berbunga-bunga ni.*Terima kasih semua :)
  1. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/
  2. http://01my.blogspot.com/
  3. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
  4. http://loveneddy.blogspot.com/
  5. http://sweetsouryaya.blogspot.com/
  6. http://www.hafizhafizol.my/
  7. http://hanwoohwan.blogspot.com/
  8. http://jiesecretlady.blogspot.com/
  9. http://www.mamaniza.com/
  10. http://ctfand.com/
  11. http://ummi2m2s.blogspot.com/
  12. http://amysigadisweird.blogspot.com/
  13. http://soobeey.blogspot.com/ 
  14. http://mama3farhanah.blogspot.com/
Jom kita terjah mereka semua. Terima kasih sudi terjah blog Cik Mimie..Muah2 sayang u oll :)

p/s : Menghitung Hari untuk IV..errrrrr..

10 comments:

  1. why why whyyyyyyyyyy
    ha ni nak marah ni...
    nape tak tersenarai nie...
    ceyhhh
    hahahha sori lew cik embun
    baru nak berjalan malam2 nie

    ReplyDelete
  2. Best juga sekali sekala buat jejak link ni yea :)

    ReplyDelete
  3. wah wahh..nombot satu plak tu..hehe..
    tengkiu lalink :P

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen review blog Rrsya Eyrdina :)

    http://blogparihh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ha, naseb baik nama saya ada.. x jadi nak sedih. hahaha

    ReplyDelete
  6. nappee namasaayyaaa takk adaa. huahh.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda