-->

CARI APE TU?

Tuesday, October 21, 2014

Entri Tanpa Kata : Surat Perjanjian

Salam 1 Malaysia ^_^ 


 P/s : Budak-budak sekarang pun dah pandai buat kontrak perjanjian tau...hehe..siap ade saksi bagai ha...adess, adik oi..:D
 

19 comments:

  1. budak2 sekarang dah advance.... kita dulu surat perjanjian pun tak tau cena

    ReplyDelete
  2. haha. dorang tgk slot akasia banyak sangat ni :)

    ReplyDelete
  3. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  4. hahahaa pna bc pasal surat ni.. lawak.. mse kite kecik2 xde mcm ni -.-
    xleh bla siap ade saksi tu..hhahah

    ReplyDelete
  5. sedih betul tengok budak sekarang
    suka sangat buat benda bukan2...

    ReplyDelete
  6. kisah benar ni, sama mcm kat tempat kak kerja kat pusat internet 1malaysia. memang ada budak sek ren print surat perpisahan ngan pakwe dia & serahkan lelaki tu kat pompuan lain. tak sempat nak print screen. kalau tak, popular jugak surat dia. hahaahhahaha

    ReplyDelete
  7. tak tahu la nak citer macam mana.
    tapi masa sekolah dulu ade buat mcm ni.. sijil nikah kononnya.. tapi main main je.
    hihi

    ReplyDelete
  8. pernah jugak baca surat ni sebelum ni. kecik-kecik lagi dah pandai. dulu masa sekolah memang tak reti la pasal cintan cintun ni haa. dah masuk matrik baru mula kenal2. haha

    ReplyDelete
  9. Jangan sampai kawin kontrak la plak...

    ReplyDelete
  10. pengaruh drama melayu la budak2 skg nie

    ReplyDelete
  11. budak2 zaman sekarang ada2 je. Geleng kepala kadang nengok deme ni. Mimie, ana tag mimie dalam contest. Do join okay? :)

    ReplyDelete
  12. Dahsyat betul budak2 skrg! Ni sibuk buat kontrak,..sifir dah hafal ke belum nih?

    ReplyDelete
  13. Adoyaiii budak-budak sekarang. Sel-sel otak berhubung memang hebat.

    ReplyDelete
  14. hahaha.. ada juga kwn post kt fb. kelakar

    ReplyDelete
  15. Hahahal.. over kot bdak2 la ni. pengaruh tv hbbat sungguh. T_T

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda