-->

CARI APE TU?

Monday, October 20, 2014

Channel Set Perfume Giveaway by Melangkau Garisan

Salam 1 Malaysia ^_^

GA yang sangat menarik, anjuran Melangkau Garisan @ MG. Ini merupakan GA kedua beliau..Jom join jom..hadiah dia best sangat :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/10/channel-set-perfume-giveaway-by.html
Klik-klik Banner untuk Join :)
-HADIAH-

1 set miniture perfume CHANNEL  gred 5A akan  diberikan kepada pemenang yg paling bertuah

20 orang peserta bertuah akan mendapat variety shawls!!
shawl ni random ye colors n size semua
ada yg akan dapat bawal , shawl biasa, wide shawl, butterfly shawl
giveaway shawls ni adalah permulaan untuk bisnes jualan pakaian brand #denhanda

Due Date : 11.11.2014 

p/s : Hari ni rasa macam tak sempat nak BW, kedai kena pecah masuk awal pagi tadi kot..nak buat investigation dulu..=_="

12 comments:

  1. amboiiii...
    kalau dapat kite bahagi 2 ea

    ReplyDelete
  2. semoga menang kat cik fafa la ya. (ehh,silap. cik mimie) hahaha =P

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. All the best, Cik Mimie. Semoga bertuah dapat menang perfume ni :)

    ReplyDelete
  5. Good Luck!

    Singgah dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)
    http://www.azhafizah.com/2014/11/contest-channel-set-perfume-giveaway-by-melangkaugarisan.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda