-->

CARI APE TU?

Thursday, October 23, 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Salam 1 Malaysia ^_^


http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Sally Samsaiman
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia) 

p/s : Im done!! 

20 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. cik fafa pun join. semoga sama2 terpilih ya. hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. good luck
    fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah pagi sini dari segmen yang sama..semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Insya Allah Acik join.

    Please ke sini kejap
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/happy-birthday-cik-mimie.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda