-->

CARI APE TU?

Monday, October 13, 2014

First Segmen Bersama Sara Liyana

Salam 1 Malaysia ^_^

Memandangakan hari ni mood untuk join GA dan Segmen melonjak-lonjak, so Cik Mimie haraf u oll tak muntah tengok Entri di blog Cik Mimie hari ini..hehehe..Ini, Segmen dari Hakak Sara..Thank Invite Cik Mimie ye :)

http://azraalyana.blogspot.com/2014/10/first-segmen-sara-liyana.html
Klik-Klik Banner Untuk Join :)
Hakak Sara telah melancarkan Segmen pertama beliau dan akan berakhir pada 14 November 2014. 6 orang pemenang yang diperlukan dimana pemenang utama dengan entri yang paling KREATIF akan menerima wang tunai RM50 dan 5 pemenang lagi akan menerima Topup RM5 x 5. Syarat yang diberi sangat mudah dan Hakak Sara juga ada menyatakan bahawa segmen beliau ini akan memberi faedah kepada peserta dan juga penganjur. Kalau nak tahu apa FAEDAHnya boleh klik-klik Banner untuk join.:) 

Sekian terima kasih ^_^

Due Date : 14 November 2014

P/S :Jiwa kacau tarikh pun salah tulis =_=" Cepat-cepat join :)

15 comments:

  1. good luck Cik mimie..semoga vterpilih antara 6 org tu

    ReplyDelete
  2. good luck cik mimie.
    due date dia 14.11.2014 lah. hehe. cuak aku tengok tarikh dia sebab aku tak buat lagi entry kreatif tu. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la..thank Budak..haish..jiwa tak tenteram..sampai tarikh pun salah.. thank you so much..dah tukar dah :)

      Delete
    2. it's okay. moga baik2 saja jiwa CM pasni :)

      Delete
  3. All the best n gud luck..
    http://kenny977.blogspot.com/2014/10/first-segmen-bersama-sara-liyana.html

    ReplyDelete
  4. gud luck cik mimie..
    amboii penuh GA lah hari nie

    ReplyDelete
  5. selamat bsegmen! smoga berjaya! hehe

    ReplyDelete
  6. saya click promoted content ^^,

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda