-->

CARI APE TU?

Monday, October 20, 2014

Blog Cik Mimie Kena Review

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, terharu sungguh hati Cik Mimie sekarang ni. Mana taknya, Blog Cik Mimie ni tak pernah pun kena review. Ini pertama kali, mau tak terharu hati mak ni..ekekekeke..Terima kasih buat adik Rrsya Erydina sebab sudi review blog Cik Mimie ni. Tahniah juga buat peserta-peserta yang join Segmen adik Rrsya sebab blog dorang pun kena review jugak. Boleh klik sini kalau nak tengok blog peserta lain yang kena review :)




Ahak, terima kasih bebanyak atas komen yang diberi..Malu akak..hahaha.. :) Merah itu menawan..ekekeke..

p/s : sebenarnya ada persoalan yang nak tanya U Oll semua..hmmm..tapi tak tahu macam mana nak tanya =_="

12 comments:

  1. tny la..hihihihi..

    Qis pn kena review jgk..padahal blog xsiap deco2 lg..hoho :D

    ReplyDelete
  2. Sama-Sama Ya . .

    Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  3. wah-wah, ada orang puji blog Cik Mimie tu... hehehe...

    persoalan apa nak tanya tu? spill it out sis. mana tahu kot2 kami boleh membantu. haha

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyaaa.. tahniah cik mimie :)

    ReplyDelete
  5. Sekali sekala direview best kan. Hehe

    ReplyDelete
  6. untunglaaaa...
    smbil pandang atas
    hahahah tahniah cik mimie

    ReplyDelete
  7. tahniah kerana blog anda berjaya direview. (eh?) hehe ^_^

    ReplyDelete
  8. Tahniah mimie...blog saya pun direview oleh adik ni iuga. Susah betul nak sebut nama dia..hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniaahh. hahaha, persoalan apa? akak buat aina curious, haha.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda