-->

CARI APE TU?

Friday, October 10, 2014

Cuti Umum Perayaan Deepavali Dipinda!

Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, ini nak cerita pasal tarikh perayaan Deepavali yang katanya telah dipinda atau ditukar tarikhnya. Actually, Cik Mimie pun tak tahu pada mulanya. Itupun Officemate and Boss Cik Mimie yang bagitahu. So, untuk mendapatkan kepastian Cik Mimie pun meng'goggle' SEARCH - "Tarikh Perayaan Deepavali 2014".

Bagi negeri Johor Notis Pemberitahuan




Sudah lama rupanya pindaan ni, kenapa Cik Mimie baru tahu erk? Haish, tak alert betul Cik Mimie ni =_=" So, yang lain-lain yang baru tahu macam Cik Mimie ni..hehehe..Tarikh Perayaan Deepavali 22 OKTOBER 2014 (RABU) tau! Ha, tarikh da tukar dah :) Jangan lupe update kalendar U Oll tau...hehehehe...:p

p/s : Baru ingat nak apply cuti 24.10.14 boleh straight cuti..tapi tarikh dah tukar tak jadi la gamaknya..ekekeke..

10 comments:

  1. kira awal sehari ke? haha. sama la tak alert pon raya2 ni. kalo raya puasa yela alert.

    ReplyDelete
  2. kalau cik mimie tak post ni deepavali pun saya xtau bila. haha

    ReplyDelete
  3. nadyya ni duk uma.. langsung xtgok kalendar.. tgok2 ehhh da cuti sekola rupanya :p

    ReplyDelete
  4. hahaha...
    tak penting pon
    ape yang penting ayu mmg da start cutii
    yeeeeaaaayyy

    ReplyDelete
  5. hahahaha. =='' <-- budak ni tak tau apa2 pasal cuti. hahaha T_T

    ReplyDelete
  6. cuti... yeahhh...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  7. bhahaha mak tengah pening nak arrange jadual sekolah dia dengan tarikh baru PT3 sebab pindaan tarikh tetiba ni..

    ReplyDelete
  8. x sabar nk tggu cuti deepavali ni ..sis JM nk terbang jauh hihihi

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda