-->

CARI APE TU?

Wednesday, October 1, 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, Nanad buat Segmen + GA la.Opkos Cik Mimie support Nanad, yang lain-lain jemputlah join sama :)
http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html
Klik - Klik Banner Untuk Join :)

Terimalah Sajak Khas dari Cik Mimie...ecececeh..:p

-Hati Ini Kau Miliki-

 Sebelum Hati Ini Engkau Miliki....
Kehadiran engkau amat aku rimas dan benci, 
Kemunculan engkau membuat diri bagai tak ingin hidup lagi, Setiap patah ayat yang dituturkan bagai duri bagi diri ini, Tetapi, itu semua dulu sebelum diri mengenal erti hati. 

Sesudah Hati Ini Dimiliki.... 
Kejujuran engkau merobohkan benteng hati yang telah lama aku bina, 
Kemesraan engkau membuatkan hati ini tak bisa menghalanginya, 
Kasih sayang engkau menjadikan diri ini bagai berada di alam syurga, 
Kepercayaan engkau menguatkan lagi rasa rindu dan cinta.

 Hati Ini Milik Engkau Selamanya.... 
Aku akui perasaan ini bukan dusta mahupun lakonan, 
Ini luahan yang jujur dari lubuk hatiku buat engkau wahai pujangga, 
 Terima kasih atas segala-galanya yang telah engkau berikan, Sesungguhnya diri ini amat GEMBIRA dan BAHAGIA!! =)

HADIAH;
Top Referal : Novel [Karya Sendiri] x 1 by Alia Ali Ahmad
Perfume x 4 by Alia Ali Ahmad
Topup RM 5 x 2 by Nadya Shafiqa
Bloglist x 5 by Nadya Shafiqa
Review Blog x 2 by Nadya Shafiqa

Due Date : 14 Oktober 2014

28 comments:

  1. alahai sweetnyaaa.huhu

    nanti nadyya update senarai peserta.. nt bole la brblogwalking.heee goodluck taw ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehehe..sekali sekala berjiwang kan..hehe

      Delete
  3. wow! hebat gila ... tajuk pun dah menarik. haha.. goodluck!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. join jugak
      http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

      Delete
  5. Puisi jiwang tu... Hehe. Good luck Cik Mimie ^_^

    ReplyDelete
  6. http://azraalyana.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html
    dari segmen yang sama :) Good luck

    ReplyDelete
  7. wah mimie..siap ada fasa tue..kreatif na..
    good luck n all the best

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen
    puisinya menarik

    ReplyDelete
  9. best of luck! nak join gak lerrr ga kak naddya ni nanti

    ReplyDelete
  10. Good luck.. singgah + follow sini.. Jemput join segmen shawal ^^v KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
  11. sempoi. good luck cik mimie. ^_^

    ReplyDelete
  12. Mula-2 benci , lama-2 sayang. Sweet <3

    Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  15. Assalamulaikum....singgah dari segmen yang sama :) http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum...
    singah dari segmen yang sama :) , good luck.. + done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  17. Amboi :D Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  18. hai cik mimie...join jugak yer...? goodluck tau... :D

    ReplyDelete
  19. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda