-->

CARI APE TU?

Friday, October 3, 2014

Entri Tanpa Kata : Inilah Wanita

Salam 1 Malaysia ^_^

Credit : Ustaz Don
Hahahaha..setuju dengan kata-kata Ustaz Don sebab Cik Mimie macam nilah..time marah memang tak fikir langsung apa yang kita dah cakap. Lepas tu baru tersedar..hmmm..Inilah wanita, U oll macam ni jugak ke?

p/s : Balik rehat dulu...nanti sambung balik..hehehe.. :)

14 comments:

  1. betul, dia cakap jaa tp tak maksudkan pun.. huhu

    ReplyDelete
  2. Sabar lelaki ada limit nye jugaaaaa cik adikkkk...

    ReplyDelete
  3. betul tu! perempuan kalau dah marah, dia fikir pakai hati instead of otak dia. haha. so, berjaga-jagalah.

    kadang-kadang time sedih pun, perempuan x maksudkan apa yang dia nak cakap. senang cter 24 jam la perempuan cakap lain, tapi jati lain. hahahaha

    ReplyDelete
  4. laju macam sembur air je kekadang. tak selalu lah. tapi majoriti lah. haha

    ReplyDelete
  5. Ok sgt setuju...
    Bile dah terlepas baru lah nk sedar kan??

    ReplyDelete
  6. Ok sgt setuju...
    Bile dah terlepas baru lah nk sedar kan??

    ReplyDelete
  7. Huhu..macang tetkena batang hidung je...

    ReplyDelete
  8. hahaha, rasanya dua-dua sama je~ T_T kalau time marah entah apa-apa keluaq dari mulut. XD

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda