-->

CARI APE TU?

Tuesday, October 7, 2014

CPUV PERTAMA SEPTEMBER : SME MICRO FINANCE

Salam 1 Malaysia ^_^
Morning U Oll :) Salam AidilAdha, Hari ini baru berkesempatan nak jengah Blog Kengkawan. Sibuk sikit 2 hari ni. Alhamdulillah, hari ini check Mr.Nuffnang tengok-tengok ada melekat satu lagi CPUV pertama untuk bulan Oktober ni *yeeaayhh!! Thank You Nuffnang. U oll pun ada dapat jugak kan? Tahniah ye dari Cik Mimie. Semoga kita semua dimurahkan rezeki..Amin :) *Jangan lupa Klik-Klik tau :)


CPUV Campaign On Going
-HP PC Demand Gen Digital-
-Proton PCC-
-Sime Darby LPGA 2014-
-SME Micro Finance-

 Iklan yang sedang menari-nari :)

http://www.maybank2u.com.my/mbb_info/m2u/public/personalDetail04.do?channelId=LOA-Loans&cntTypeId=0&cntKey=BFIN01.07&programId=LOA11-SolePropProfessionalFinancing&chCatId=/mbb/Personal/LOA-Loans

p/s : Baru sempat nak BW rumah kengkawan hari ni :)

17 comments:

  1. wah...melekat lagi CPUV.....tahniah

    ReplyDelete
  2. saya x dapat. :(

    but tahniah anyway sis ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti ada lah tu melekat kat nuff Amy :) kena sabar sikit tau :)

      Delete
  3. tahniah cik mimie. nadyya pon dpt jgk yg ni :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Nuff ni kena sabar sikit..insyaAllah nanti ada la tu dapat :)

      Delete
  5. ada tips tak untuk dapat?hee belum rezeki nak merasa..

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah! i seen ur proton CPUV.. klik2 :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda