-->

CARI APE TU?

Friday, October 31, 2014

Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?



Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu..

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana.
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?.
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.

  • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Flag_of_Johor.svg/2000px-Flag_of_Johor.svg.png
"Saya Orang Johor Yang Tinggal Di Daerah Segamat"


  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).


  • So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang..

    Senang kan



    p/s : Penyertaan last minit, sempat lagi ni..jom3 :)

    20 comments:

    1. Hai orang johor..
      Luaskan kuasamu..
      ;-)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hai mama :) Malam ni jgn lupe..ale..ale..ale :)

        Delete
    2. hai orang Johor. nak kela boleh? hehe... XP

      dah lama x g sana...

      ReplyDelete
      Replies
      1. Boleh2 :)

        Meh la dtg Johor..nnti helo2 ye ;)

        Delete
    3. Terima kasih join segmen Cik Yana

      ReplyDelete
    4. Terima kasih join segmen Cik Yana.. Senarai peserta dah ada jom ushar link kat sini.. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/updated-senarai-peserta-segmen-anda_31.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. Sama2 :) Nanti Cik Mimie terjah sana ye :)

        Delete
    5. johor jugak? ramai geng johor nie :P

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hehehe...ramai eh? hai org Sarawak :)

        Delete
    6. senang je! Nak join la nanti. Hihihi ;D

      ReplyDelete
      Replies
      1. Join jgn tak join tau :) Senang je :)

        Delete
    7. oooit johor mari ni.. CT da smpai da ke segamat sebab sepupu kawen orang sana hihi..

      ReplyDelete
    8. hi orang johor. pernah pi uss dak?hehe

      ReplyDelete
    9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

      http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html

      ReplyDelete

    sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda