-->

CARI APE TU?

Tuesday, October 28, 2014

CPUV KELIMA & KEENAM OKTOBER : Win a 3D 2N Trip & Transitions Optical

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Petang U Oll..ape menu petang-petang ni? ecececeh tanya pasal makan pulak Cik Mimie ni kan*Actually tengah lapar ni..hehehe..kat office ni takde makanan pulak =_=". Ok, abaikan intro yang tak berapa nak good-good tu. Ha, ni nak share pasal CPUV Nuffnang. Wah, suka sangat-sangat sampai terlompat-lompat Cik Mimie bila tengok CPUV masyuk bulan ni..hehehe..Terima kasih Mr.Nuffnang :) 3 hari tak update entry tapi Nuffnang tetap baik hati bagi CPUV yang kelima dan keenam pada Cik Mimie. Terima kasih sekali lagi.


CPUV Campaign On Going
-HP PC Demand Gen Digital-
-SME Micro Finance-
-Zurich Insurance Contest- 
-MGIA PArent Campaign-
-Win a 3 Days 2 Night Trip-
-Transitions Optical-

*Iklan dia malu-malu pulak nak keluar dekat blog Cik Mimie, belum kelihatan lagi, kalau nampak jangan lupa klik-klik ye :)

Tapi dalam gembira ada sedihnya, status Glitterati Cik Mimie dah jadi Non-Glitterari..Sedih wooo T_T. Tapi dah hantar ticket dekat Nuffnang dah perbetulkan apa yang tak betul. Hope dapat balik Status Glitterari tu.

p/s : Semalam Cik Mimie attend IV SPA, nanti Cik Mimie share pasal IV tu ye :) Haish, banyak betul nak cerita dekat U Oll semua :)

12 comments:

  1. tahniah. nadyya pon ade dapat :)

    ReplyDelete
  2. oh boleh tukar2 status pulak?
    tak tahu pulak pasal tu.. T_T

    ReplyDelete
  3. npe jdi non-glitterati? ade tepek ape2 ads ker?

    ReplyDelete
  4. wahhh kayo cik mimie! belanja lah ice-cream ker...heheheh :D

    ReplyDelete
  5. ohh moga semuanya akan okay. ^^ .

    tahniah yee~ ^^

    ReplyDelete
  6. iv jawatan apa?cecita. hehe. tahniah la ya. ^^

    ReplyDelete
  7. tahniah cik Mimie ^^, ha'a, kadang2 entah bila diaornag menjengah kat blog iklan2 ni. haha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, rezeki Cik Mimie. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah. asal nuff buat status jadi non? pening ke dorang. hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda