-->

CARI APE TU?

Monday, October 13, 2014

Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

Salam 1 Malaysia ^_^

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join sekali)

Follower Semasa Join Segmen : 1108
Follower Target : Takde Target, semua orang boleh follow :)

Fanpage : Watever I Like To Write
Twitter : Mimie Yumiko

Due Date : 31 Oktober 2014

P/s : Ok done! Harini rasa nak join segmen dengan GA je..Jiwa Kacau..huhu

14 comments:

  1. akak palunf suka tingkatkan bilangan pengomen dari bilangan follower sbb follower ramai tapi komen sikit tu yg x best tapi apa pun good luck utk segmen ni ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie tak kisah :) Juz support rakan2 blogger lain punya segmen..dapat memeriahkan lagi :)

      Delete
    2. heeee setuju ng kak JM...
      kang ade yang follow sebab terpakse je..
      tak ikot perkmbgn enrtri pon
      sedeyhhhh

      Delete
  2. Assalamualaikum Cik Mimie! tq sudi join segmen shawal! :D jom bw ke blog peserta yang lain >>>http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/10/SenaraiPeserta.html

    #done follow blog Cik Mimie & twitter Cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/
    good luck !

    ReplyDelete
  4. singgah!

    http://shiningt-ara.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama done follow and like http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. salam ziarah... sori lewat singgah :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Tahniah!! >>> http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/11/pengumuman-pemenang-segmen-jom.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda