-->

CARI APE TU?

Wednesday, October 8, 2014

"Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain"

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, tetiba peptang macam ni ada orang tag kita pulak..hahaha..terima kasih buat hakak Sara Liyana sebab tag Cik Mimie :) Kali ini segmen anjuran Anne Nurain. Moh ler kita join reramai bagi meriah sikit segmen ni..haaa..rugi tak join tau :)

http://anne-nurain.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
Klik-Klik Banner untuk Join :)
Cara-cara nak join adalah seperti berikut :
1. Follow blog penganjur iaitu aku la kan.. Hehehe..
2. Buat satu entry simple bertajuk "Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain".
3. Tepek banner ni sekali sambil backlink ke entry ni..
4. Tag 3 orang blogger. Pastikan mereka tahu ye?
5. Tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen entry ni..
6. Buat satu bloglist baru yang mengandungi blog penganjur & peserta segmen.
(Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa, begitu juga bloglist korang)
Mangsa Tag : -

ok, Done :)

p/s : Bloglist akan diupdate esok yer..heee.. :)

26 comments:

  1. selamat bersegmen cik mimie ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat bsegmen..
    nt nak join jgk la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You Nanad..join2 jgn tak join tau :)

      Delete
  3. http://azraalyana.blogspot.com/2014/10/hakak-terharu-malam-nie.html

    Ada sesuatu untuk Cik Mimie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih hakak sara...hehe..terharu jugak tau :)

      Delete
  4. salam.. thanks join dear.. :D
    selamat berblogwalking.. ^___^

    ReplyDelete
  5. BW kat sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  6. good luck, singgah dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  7. Good luck & all d best, sowi Cikna xbrpe fahamla syarat GA ni...

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  9. good luck. rasa lama sangat tak singgah sini. hehe

    ReplyDelete
  10. singgah sini!

    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen...kite join jugak ni! :D

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  13. thanks for tagging cik mie.. good bersegment yew.. fighitng!!

    ReplyDelete
  14. jalan2 dr segmen yang sama.. slmat bsegmen..
    btw folo sini..

    ReplyDelete
  15. singgah dr segmen yg sama :)
    dah list dah blog awak :) gud luck yer

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda