-->

CARI APE TU?

Friday, October 3, 2014

GivEawAy BiRthdAy YoU aLLs

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, baik dan pemurah Acik Watie ni. Dia nak bagi hadiah dekat kita semua tau. Ha bagi sesiapa yang nak hadiah dari Acik Watie Jom terjah SINI. Jangan malu-malu :)

http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

Tarikh Lahir : 24 Oktober 1990

GA ini berlangsung selama setahun 01 Oktober 2014 - 30 September 2015. 

p/s : Happy birthday kepada semua yang menyambut Hari Lahir pada bulan ini..ekekek..:)


12 comments:

  1. waaa goodluck nanti nak join juga :D

    ReplyDelete
  2. hee by the way, kita sama tahun la heee 90's baby

    ReplyDelete
  3. 24 oktober ye? kena ingat ni XP

    ReplyDelete
  4. TQ support Acik...tunggu hadiah ye..yang lain-lain tu, meh la join..senang nak badjet

    ReplyDelete
  5. good luck.. nak jemput awak meriahkan segmen shawal sekali jom! ^^ klik >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
  6. Hehhe tak lame dah bufday dia tuuuu

    ReplyDelete
  7. dh tamat.. hehe. cik mimie menang x?

    ReplyDelete
  8. dari hari tu nak join segmen ni. tak terjoin lagi sampai hari ni. T_T

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda