-->

CARI APE TU?

Monday, October 13, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com

Salam 1 Malaysia ^_^ 


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

18 comments:

  1. singgah

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank singgah, nanti terjah acik balik..hehehe :)

      Delete
  2. huhuhuuhuuu
    dtg jenguk2 jugak

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. selamat bsegmen cik mimie :)
    nt nak join jgk la ;)

    ReplyDelete
  4. good luck cik miemie ! cayokk cayokkk!

    ReplyDelete
  5. good luck cik Mimie tuk segmen ni

    ReplyDelete
  6. good luck cik Mimie ^^, saya x sempat join. sobs

    ReplyDelete
  7. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya dalam segmen dan terpilih dalam bloglist mialiana k..

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen
    singgah dr segmen yg sama
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking dari segmen yang sama... good luck.. :)

    http://ctfand.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. cik belbel jenjalan dari segmen yang sama. gud luck semua !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. salam singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  14. Salam. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com.

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-11.html

    dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  15. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda