-->

CARI APE TU?

Friday, October 24, 2014

"First Giveaway by Zaki! Namaku"

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah3, dia tag kita la..hahahaha..Terima kasih Mommy to be a.k.a Pn.ayu..*hehehehe :P

http://aquzack.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html

Giveaway ini akan berlangsung selama 3 hari saja. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. So tiada unsur ketidakadilan kan? Hehe. Pemenang hanya 1 orang sahaja. Hadiah merupakan kek lapis Sarawak yang diimport khas dari Sarawak untuk pemenang. Hik hik. So are you ready? Selamat berjaya buat korang semua! Pemenang akan diumumkan pada hari ahad dan pengeposan secepat yang mungkin menggunakan poslaju!

Mangsa Tag:

23.10.2014 - 25.10.2014 (11.59pm)

p/s : Semoga Berjaya Semua :)

14 comments:

  1. semoga berjaya..macam menarik ja.. :)

    ReplyDelete
  2. lorrr nadyya pon tag cik mimie.. hahah
    goodluck cik mimie ;)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya memenanginya. (skema sikit) ^_^

    ReplyDelete
  4. Nasib baik check hidden comment. Hairan jugak sebab kat phone nampak ada komen dari awak :D all the best and gudluck ya

    ReplyDelete
  5. all the best! ^^

    *lupa dah comment ka belum. hehe

    ReplyDelete
  6. Acik yang dapt kek lapis nie... huwaaarghh melepas

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda