-->

CARI APE TU?

Wednesday, February 25, 2015

Wordless Wednesday #8 (2015) : Rindu Korang!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari Bersama Kanak-Kanak Istimewa
Family Day's Business & Accountancy Society
Family Day Business & Accountancy Society
Mandi-Mandi di Gambang Waterpark
Berjimba-jimbu di KFC
Annual Dinner DBS & DIA
Convocation Day's

Rindu semua budak-budak DBS, IKIP KOLEJ, KUANTAN - sha, wani, atin, wan, ain, kak iz, amoy, zila, dafi, arip, dd, sue, apis, dan kamarul

 p/s :Seriusly rindu zaman study dulu, selalu buat program luar kolej sesama :')

16 comments:

  1. Dalam semua gambar tu..kak wana berjaya zoom cik Mimie..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..senang je nak zoom Cik Mimie kan? :)

      Delete
  2. Mesti rindu ngan kengkawan kan cik Mimie..banyak kenangan manis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu sangat2..sekarang masing2 sibuk dengan hal sendiri..ada yag dah kahwin..hehe :)

      Delete
  3. xrindue kat ayu pon..
    cik mimie
    opah ayu dah dok kat jb..
    so xtau bile nak balik segamat..
    baru kira2 nak balik sane ritu tauu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah rindu dekat ayu jugak :)
      Itulah, ada jugak baca enry pasal opah ayu tu..
      Hope opah ayu cepat smebuh ye :)
      takpe, nanti kalau ada turun segamat roger2 tau :)

      Delete
  4. selamat pagi mimi.. gambar dan entry ni menyebabkan saya terimbas kembali kenangan bersama rakan2 sekampus di USM dulu.. Rindu pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi shameel :) Zaman study dulu memang happening :) Rindu semua saat kat sana :)

      Delete
  5. bila dah lama tingalkan zaman tu memang akan rinduu ^^

    ReplyDelete
  6. Okay, miss you too. Hihihi. Kirim salam kat Cik Mimie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh..miss u Cik Oren..Kirim salam balik kat Cik Oren :)

      Delete
  7. Sedih lak teringat gambar zumal masa belajar dulu musnah dalam banjir 2010 dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lar yeker..sayangnya..xde simpan softcopy ke DZ ?

      Delete
  8. zaman study lagi best dari zaman bekerja huhhu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda