-->

CARI APE TU?

Sunday, February 1, 2015

10 Pengomen Tegar Januari 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Sekejap betul masa berlalu kan? sedar tak sedar kita sudah pun masuk ke bulan FEBRUARI. So seperti biasa Cik Mimie akan mengumumkan 10 orang PENGOMEN TEGAR di blog picisan Cik Mimie ni. Terima kasih sebab tidah jemu-jemu singgah disini :)

DRUM ROLL PLEASE!!!
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif


10 PENGOMEN TEGAR JANUARI


"KHAS BUAT U OLLS!!"

Jari Manis -  http://jarimanistravel.blogspot.com/

 Mama 3farhanah - http://mama3farhanah.blogspot.com/

Cik Balqis : http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/

Bbwana Adienia - http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK - http://drshikinzainal.blogspot.com/

Dunia Zumal - http://duniazumal.blogspot.com/

Cik Fafa - http://coretancikfafa.blogspot.com/

CT Humairah - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Anamizu - http://ana-mizu.blogspot.com/

 Hikayat Seorang Budak -http://rainfallasleep.blogspot.com/

Terima kasih semua, harap u Olls semua suka dengan sijil ni.. U olls semua memang Awesome!! :)

p/s : Hari ini cuti nak relax-relax je :)

18 comments:

  1. wahh ! cerianya sijil. hehe. tahniah kpd yg dpt sijil tu. (Y)
    ^_^ Selamat berhujung minggu akak. ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ha'ah...cantik kan sijil tu..rasa cam nak print pastui masuk frame

      Delete
  3. Cik Mimie.. pengomen januari le heheh..
    happy february.. cepat sangat masa ni berjalan..

    ReplyDelete
  4. whoaa..memang cantik la sijil penghargaan tu cik mimie..thanx banyak ya ucu ;D..kak wana suka sangat..

    ReplyDelete
  5. cik mimie cayang..nanti singgah blog kak wana ya..ada entri untuk cik mimie tau :)
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/02/terima-kasih-cik-mimie.html

    ReplyDelete
  6. Wah bestnyer dapat sijil... Thanks Cik Mimie ^-^

    ReplyDelete
  7. yeayyy, dapat sijil yang comel ni.
    tenkiu cik mimie....muahhh

    ReplyDelete
  8. Cik Mimie, thanx tau. Dah letak sijil kat entri ni..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/02/lovely-readers-jan2015.html

    ReplyDelete
  9. mekaseh cik mimie! cik mimie pon tegar drop komen kat blog ana! cantiknye sijil! ehhh tp tajuknye Disember hehe

    ReplyDelete
  10. Terima kasih CM kerana menghargai kehadiran kami di sini...cantik sgt sijil tu sis JM suka...kalau boleh nak print dan masuk frame buat kenangan

    ReplyDelete
  11. radanya sis JM dh dapat byk keping kan semua cantik :-)

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua yang tersenarai;)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda