-->

CARI APE TU?

Wednesday, February 4, 2015

'GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris'

Salam 1 Malaysia ^_^

Assalamualaikum~

http://ayueidris.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-giveaway-loreal-paris.html
(Klik banner di atas untuk join)

facebook link : Norshamimi Md Yusop
instagram id :Tiada

Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!!

Due Date : 28 February 2015

29 comments:

  1. Woah rose. Hehe. Goodluck. Sy join jugak GA ni

    http://shaheerashaheera.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gudluck untuk Shaheera jugak..thank you :)

      Delete
  2. wah, menarik ni..all the best cik mimie cayang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Wana sayang..jom la join jugak :)

      Delete
  3. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Sis :) Nanti Cik Mimie singgah sana jugak ye :)

      Delete
  4. wow hadiahnyaaaaa very the gojes
    kumpul2 ga n segmen.. ahad nak join =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT mmg suka join segmen..so good luck juga buat CT

      psstt : ole2 dari CT..sis JM dah terima smlm..terima kasih :-)

      Delete
    2. CT : Kumpul jgn tak kumpul, mana tahu ada rezeki kan :)

      Sis JM : Kan? Support blogger2 lain :)

      Delete
  5. Replies
    1. Hikhik..amboi lupa pulak dia yer..:P

      Delete
  6. All the best'! Ros pun ada join..

    ReplyDelete
  7. Cik Candy pun join .. (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  8. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  9. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda