-->

CARI APE TU?

Sunday, February 15, 2015

Entri Tanpa Kata : Keep Calm And Drive On

Salam 1 Malaysia ^_^

http://rlv.zcache.com/keep_calm_and_drive_on_learner_any_color_card-r4311c093c3094a37b02082f46403553b_xvuat_8byvr_324.jpg

p/s : Hari ini first time belajar pandu kereta..macam cuak je..O.o

20 comments:

  1. cik mimie dah balik memandu kereta? OK tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, ok la..nasib baik dpt Cikgu pompuan..selesa sikit :)

      Delete
  2. wah, bestnya, good luck sis. Zue tak tahu la bila nak amik kelas memandu ni.. biaselah, orang yang unemployed ni, poket dier kosong... kena tunggu abah yang support.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..xpe, nanti dah ada duit lebih sikit belajar la ye :) CIk Mimie ni pun rasa dah lambat sgt dah bru nk amik lesen..haha da tua kot..:)

      Delete
  3. hati-hati semasa memandu.
    kalau cikgu kat sebelah tu lelaki hensem, lagi cepat pandai bawak keta..kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...terima kasih Mama..InshaAllah akan berhati2 :)

      Alor, xde yg hensem la semua pgkat ayah2 je ni..hohoho

      Delete
  4. amacam cik mimie belajar drive tadi? ok tak? best?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh..ok je Kak Wana :) Best la jugak..pusing2 tempat belajar tu :) dekat jalan rata je ni..belum naik bukit lagi :)

      Delete
  5. Replies
    1. Hehehe..hari pertama da selamat..tunggu hari2 seterusnya pulak :)

      Delete
  6. Replies
    1. Best :) Bila dah boleh bawa sikit2 tu rasa best pulak :)

      Delete
  7. Semangat, Cik Mimie! Semangat! Moga segera dapat P :)

    ReplyDelete
  8. sama lah sape2 pun..kalau first mcm2 perasaan datang..same to me...tapi lelama akan rasa..bestnya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, x sabar nak merasa bestnya bawa kereta tu..hehehe :)

      Delete
  9. first time yeee? mula2 mmg ade takut2 sikit.. lama2 ok lah tu :)

    ReplyDelete
  10. fighting fighting =) nanti boleh rempit ahahaha

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda