-->

CARI APE TU?

Monday, February 16, 2015

Hadiah Dari Mass-Naim

Salam 1 Malaysia ^_^


Alhamdulillah, hadiah GA "1st Giveaway by Mass-Naim" telah selamat Cik Mimie terima semalam. Sehelai shawl/selendang sangat cantik dan lembut material dia :) Nanti Cik Mimie selfie kalau pakai shawl ni ye:) Terima kasih Kak Mass :)

Jom terjah Kak Mass - http://mass-naim.blogspot.com

p/s : Mood nak cuti semakin menghimpit diri ini...hahaha

20 comments:

  1. Tahniah cm :)
    Wow best la dpt shawl. Hehe. Keje dulu bru cuti :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank HSB :)

      Hahaha...kusabarkan ati ini..hikhik

      Delete
  2. tahniah cik mimie..rezeki dapat shawl..nanti boleh la bergaya dengan shawl tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..nak kena cari baju yang match dengan shawl ni...:)

      Delete
  3. x lama lagi nak cuti..sabar2 la ya cik mimie..nak buat apa cuti nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..xbuat pa cuti ni..rasanya duk umah je sebab mak pun xleh nk kemana kena jaga akak dalam pantang :)

      Delete
  4. Tahniah, Cik Mimie. Nanti jangan lupa kasi selfie 1 ye...selamat bercuti panjang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Kak Farrah :) Hehe..InshaAllah, nanti share kat sini ye :)

      Delete
  5. Tahniah CM..kalau join GA mesti akan ada yg menang..mmg bertuah CM ni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki Sis JM :) Terima kasih :)

      Delete
  6. wahhh tahniah, dapat hadiah santekkk tuuu! :)

    ReplyDelete
  7. wah bestnya dpt hadiah! shwl pulak tu. wuu. tahniah cik mimie ^^

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dah selamat sampai ke tuan nya.... nanti selfie lah satu ye.... hope u CM suka shawl ni... =)

    ReplyDelete
  9. woooah.. kami menanti selfi CM dengan shawl baru =D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda