-->

CARI APE TU?

Wednesday, February 4, 2015

CPUV PERTAMA FEBRUARI 2015 : PHYSIOGEL - READY FOR ANYTHING!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini gatal-gatal tangan nak check Nuffnang, Alhamdulillah melekat 1 CPUV untuk bulan FEBRUARI ni. Terima kasih Mr.Nuffnang boleh tambah Angpow untuk Chinese New Year ni...hehehe :D


CPUV Campaigns On-Going
-INTI 2015 Cycle 1 Degree-
-Mah Sing - Avenue Street-
-Lactacyd - Malay Millenium-
-Lactacyd 150ml Promo-
-Physiogel - Ready for Anything!-

http://www.readyforanything.my/#

http://www.physiogel.my/

http://www.readyforanything.my/#

p/s : Kaching-kaching :)

15 comments:

  1. alhamdulillah. Moga dimurahkan rezeki yaa sis :)
    saya pon dapat cpuv tu jugak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Amin terima kasih Farhanah :) Tahniah juga ye :)

      Delete
  2. wah, bestnya..moga makin bertambah la angpow cik mimie tu ya.. :D

    ReplyDelete
  3. Kaching2. Hehe. Tahniah naaa. Lama tak bukak nuffnang. mesti dia mrajuk dh dgn blog ck fafa. =,=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Cik Fafa..kalau Nuffanng merajuk Cik Fafa pujuk la dia ye..:)

      Delete
  4. wow masyuk hihi..
    tahniah.. CT pelik la cpuv CT.. earning jalan tapi cpuv nya tak ada.. macam mana tu hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..ada yag gelar tu CPUV hantu...tak caya cuba search "CPUV HANTU" mesti jumpa t :)

      Delete
  5. Alhamdululillah...kalau asyik masuk je itu yg membuatkan kita rajin ber blog kan CM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...aah, ada la semangat sikit nk berblogging ni..hehehe :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda