-->

CARI APE TU?

Monday, February 16, 2015

1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com

Salam 1 Malaysia ^_^

http://myhoneyy.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway.html

Cara:
1. Follow blog ini .
2. Buat satu entry di blog anda dengan meletakkan banner gambar di atas.  Lepas tu tulis apa saja ayat ringkas je. Contoh: 'Jom kawan-kawan.....join giveaway ni'. Linkkan banner tersebut di blog ini.
3. Letakkan tajuk entry anda dengan perkataan : 1st Giveaway myhoneyy.blogspot.com
3. Bila dah selesai, tinggalkan link enrtry anda di ruangan komen blog ini.

Due Date : 28 Februari 2015

 Tunggu apa lagi jom lah join hadiah menarik  menanti seorang pemenang bertuah :)




p/s : Mana yang belum Cik Mimie terjah blog dia, nanti ada masa Cik Mimie datang ye :) Jangan mara-mara tau..!

19 comments:

  1. salam..yong join GA

    http://flizzy86.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-myhoneyyblogspotcom.html

    ReplyDelete
  2. gudluckk dear. adiah tue nmpak macam best aje! nak join jugakklaa :)

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yang same
    cik mimie oiii

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-myhoneyyblogspotcom.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen sama :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-myhoneyyblogspotcom.html

    ReplyDelete
  5. all the best cik mimie
    kita tunggu pemenangnya

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda