-->

CARI APE TU?

Wednesday, February 11, 2015

Wordless Wednesday #6 (2015) : Viral-Fever Apps WIKIPEDIA

Salam 1 Malaysia ^_^



Tengok dekat FB semua dok TEST benda alah ni, Cik Mimie pun nak jugak...hahaha..U Olls nak cuba boleh KLIK SINI :)

p/s : Ni yang rasa nak pergi KARAOKE ni..hahaha :P

21 comments:

  1. hehe..macam menarik ja tu..diam2 ada bakat..ok jom pegi karok..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Jom Kak Wana :) Dah sihat ke?

      Delete
  2. Wah, Cik Mimie dapat Grammy Award tu ^-^

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Memang tak betul pun..for fun je ni :)

      Delete
  4. Hahaha. Phewitt. Nak request lagu boleh? :p
    cikfafa dah try dah test ni kelmarin. model kot. hehe. * perasan sat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak request lagu apa Cik Fafa oi..meh2, seringgit satu lagu..hahaha..
      amboi model ka? brape milion? hehehe

      Delete
  5. talented singer and song writer tuu..
    wahhh jom la cik mimie kite g karoke same2
    wahahahah

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Try jgn tak try :) nanti bagitahu result dia tau

      Delete
  7. wah, macam menarik je. nak try lah. hahahahahahah.. ehem ehem, singer? jom nyanyi hindustan sikit :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...jom2 :) boleh je nak nyanyi hindustan :)

      Delete
  8. singer? ahaksss...mmg pnadai main guitar tu..22 million?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitar tu action je lebih Sis JM...hehehe

      Delete
  9. Macam best je,, tak try pun lagi

    ReplyDelete
  10. Wahhh, penyanyi kauu..
    Hehehe...nak try jugak la

    ReplyDelete
  11. tak try. applikasi gini cm bahaya sket. huhu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda