-->

CARI APE TU?

Saturday, February 7, 2015

Jejak Link Mereka #12

Salam 1 Malaysia ^_^

Rasa lama tak kongsi tetamu-tetamu Nuffnangers yang singgah di blog Cik Mimie ni. So, hari ini Cik Mimie nak kongsi dengan U olls. Jom lah terjah mereka yang rajin singgah di blog Cik Mimie ni :)

  1. http://yangbaik.blogspot.com/
  2. http://www.hanisamanina.com/
  3. http://www.azhafizah.com/
  4. http://awansayatasana.blogspot.com/
  5. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  6. http://jnjikita.blogspot.com/
  7. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/
  8. http://cikdelimamerah.blogspot.com/
  9. http://cikmanissweet.blogspot.com/
  10. http://ayunirafilah.blogspot.com/
  11. http://shukranzahari.blogspot.com/
  12. http://nokuchemong.blogspot.com/
  13. http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/
JOM TERJAH!!!

p/s : Selamat berhujung minggu dan berblogwalking ye :)

13 comments:

  1. Replies
    1. Jom :) Selamat berblogwalking ye :)

      Delete
    2. habislah nanti ZF lepaskan bom heee..

      Delete
  2. huhuhu jenguk terjah jangan tak.. semua rajin2 blogwalking ni =)

    ReplyDelete
  3. eh eh link kita pun ada.. hihi.. jom, jom singgah rumah mereka :)

    ReplyDelete
  4. dalam list tu ramai yg sis JM belum kenal

    ReplyDelete
  5. ala cik mimie ayu pon tetamu cik mimie gak...
    heheheeh
    tp xmo kawan ng pakcik nuffnang tu..

    ReplyDelete
  6. namaku enggak ada kembali. sedih T_T

    ReplyDelete
  7. Kenapa akak pun takde.
    Cewahhh, boleh tanya pulak tu.
    Sekali sekala datang sini cik mimie

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda