-->

CARI APE TU?

Friday, February 27, 2015

CPUV KEENAM FEBRUARI 2015 : AMBANK TRUE LAB

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, hari ini buka Nuffnang nampak satu lagi CPUV melekat. Ini merupakan CPUV yang keenam untuk bulan ini. Aww, sayang ketat-ketat dekat Mr.Nuffnang sebab baik hati sangat bagi Cik Mimie CPUV ni. Thank jugak pada U Olls yang rajin singgah dan klik Nuff Cik Mimie :)


CPUV Campaigns On-Going
-Physiogel - Ready for Anything-
-Nike Running Tights-
-Maggi Kari - Curry Festival-
-Samsung Galaxy A Launch-
-Mi Sedaap Krispi Digital-
-Ambank TRUE LAB-

TERIMA KASIH U OLLS!!

p/s : Esok last Februari, masa untuk create sijil untuk P.T :)

10 comments:

  1. Salam ziarah ye...

    Xpenah cuba pn tempek nuffnang ni. Tp bloggers lain siap dpt duit lg from nuffnang...hebatnya! xtau pn. huhu...kena try ni one day.

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  2. bestnya awak..senang nya awak dapat cpuv.tahniah ye :)

    ReplyDelete
  3. memang murah sangat rezeki cik mimie kan..kalau kak wana susah nak dapat..sob..sob..

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!! ni yg jelly2 nih :-)

    ReplyDelete
  5. tudiaaaa cpuv lagi.. hehehe tahniah CM..
    nanti banje makan eh eh..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda