-->

CARI APE TU?

Tuesday, February 10, 2015

FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH

Salam 1 Malaysia ^_^

http://whiteroses2013.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html


  Hadiah yang menanti

9 penanda buku
8 keychain

Total 17 pemenang bertuah dicari..

Selain tu dapat exchange link.. 

Syarat sesimple yang boleh ain bagi ni. Macam biasa...

Jadi follower Mawar Putih

Sediakan entri mengenai giveaway ni. Kalau malas sangat, tepek banner dan pastikan ada link Mawar Putih.

Hantar url entri di ruangan comment dibawah.

Giveaway terbuka kepada semua warga blogger tak kira jantina,keturunan, umur atau pangkat. Tarikh tutup sehingga 28/2/2015 tepat jam 11.59 malam. 

p/s : Jom join ramai-ramai :) 

13 comments:

  1. Kak wana pun dah join..semoga berjaya ya :)

    ReplyDelete
  2. good luck CM..rajin join contest :-)

    ReplyDelete
  3. Oyeyeyehhh.. Cik candy terjah dari segmen yang sama. Good luck ye (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  4. Bookmark, belum join lagi ni.
    Gud luck cik mimie ;-)

    ReplyDelete
  5. singgah dr GA yg sama..good luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Salam.
    Kita BW dr segmen yg sama.
    Tapi lewat sikit lah yek.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/search/label/Segmen

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda