-->

CARI APE TU?

Thursday, February 12, 2015

Hadiah Giveaway Selamat Diterima

Salam 1 Malaysia ^_^

Huwaaa T_T awat sibuk sangat ni..hukhukhuk..maaf ye kawan-kawan yang mana Cik Mimie belum terjah rumah U olls tu nanti Cik Mimie singgah satu persatu tau! :) Okla, untuk entri kali ini Cik Mimie nak bagitahu tentang hadiah GA yang Cik Mimie terima dalam minggu ni. Tak sempat nak buat satu-satu so, combine semua la yerk :) Terima kasih kepada semua penganjur untuk semua GA ini :)

 
  Ucapan dari Hanis : 
"Preji vam vsechno nejlepsi a abyste byla zdrava a stastna"

Huwaaa!! rasa nak nangis je nak sebut perkataan yang tertulis tu tak tahu bunyi dia macam mana..hahaha..gigih Cik Mimie mengooglenya tau...hahaha..nak tahu punya pasal apa yang Hanis tulis.

Translation dari Google:
"We wish you all the best and to be healthy and happy"

betul tak Hanis??

  • Ini pula Keychain Teddy Bear yang Cik Mimie menang untuk "Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa" anjuran Beba Ifa. Terima Kasih banyak-banyak ye. Comel sangat teddy bear tu, rasa sayang nak guna :) Ahad hari tu Cik Mimie terima..maaf baru hari ini buat entry :)
Alhamdulillah, rezeki berblogging terima kasih U olls. InsyaAllah, semoga kita semua dimurahkan rezeki oleh-Nya :) Amin..

p/s : Ada lagi hadiah GA yang belum sampai nanti dah sampai Cik Mimie review lagi ye :)

21 comments:

  1. wahhh banyknye dia dapat. tahniah ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah cm. eh, dpt bear lagi ye. hehe. rezeki bear ko ni aku rasa :)
    jeles tgk poskad prague tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you HSB :) Hehehehe..aku pun xtau kenapa bear suka kat aku..hakhak..xmo jeles2 ko dah dapat postcard dari Jerman :P

      Delete
  3. wahhh, alhamdulillah! dah selamat sampai dah. happy sangat! yep2, betul la tu maksudnya. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :) Thank you Hanis...cantik sgt postcard tu..hikhik..nasib baik mksudnya betul :)

      Delete
  4. hadiah semua best best!!! tahniah cik Mimie. hehe. rezeki :)

    ReplyDelete
  5. byk nye dapat hadiah GA..x rugi kan join segmen GA ni..Tahniah CM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Sis JM...Tak rugi :) Alhamdulillah, rezeki :)

      Delete
    2. ahakss..betul tu antara rajin or malas je kan

      Delete
  6. Wahh tahniah cik mimie oii. Mencursh2 rezeki. Boleh kawin dh la lepas ni. Eh tetiba. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..haip! apa kena mengena ngan kawin ni? hikhikhik..Terima kasih Cik Fafa oi..:)

      Delete
    2. ahakss..suka statement si cik Fafa tu

      Delete
  7. pehhh byknya hadiahhh!!!!!!!!!!!!! tahniah cikmimie.. kite paling suka hadiah kechain tuu.. alolo comel :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah cik mimie
    Akak pun dapat poskad dari hanis jugak.
    Baru tahu maksud ayat yang ditulis tu.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda