-->

CARI APE TU?

Monday, February 23, 2015

Selamat Bekerja!!

Salam 1 Malaysia ^_^

http://2.bp.blogspot.com/--FcElloqvRU/U12asLX1pSI/AAAAAAAABAk/VwW2npSrJDg/s1600/images.jpg

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk menikmati keindahan hidup hari ini. Setelah, 5 hari bercuti hari ini Cik Mimie telah kembali bekerja..Huwaaa, susah betul nak buka mata pagi tadi...hahaha.. Tengah siap-sipa nak pergi kerja, nampak katil dengan bantal duk memanggil-manggil ajak join diorang.. Dugaan.. Dugaan...hahaha..

http://4.bp.blogspot.com/-IsFitP8h3U0/UggxWO_RKnI/AAAAAAAAAyM/goST1dCBiTQ/s1600/happywork.jpg 
 
 Selamat bekerja semua :) Muka ada senyum hari ini sebab dapat angpau buka Office :)

p/s : Hari ini kerja sorang-sorang je, officemate dengan boss esok baru masuk! =_="

16 comments:

  1. bestnya dpt angpau :)

    cik mimie nak emel. haritu lupa kasi kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..angpau CNY setahun sekali baru dapat..hehe..

      Eh, lupa bagi ye..nanti Cik Mimie bagi :)

      Delete
  2. Replies
    1. Selamat bercuti Nanad..bestla dia dapat sambung cuti..hehe :)

      Delete
  3. hahaha same lah kite pon cik mimie oiii
    nak sambung tidoooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Bestnye kalau dapat smabung tidur..skrg pun mata dah berat dah ni..hehe

      Delete
  4. Lepas cuti panjang memang banyak dugaan untuk mula kerja kembali kaan...

    ReplyDelete
  5. wow, senyum sampai petang la cik mimie kan..walaupun keja sendiri tapi ada angpow masuk poket tuh..jom ucu, belanja kak wana jom!! heheh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..Jom2, ucu belanja Kak Wana jom :)

      Delete
    2. ok, kak wana dah siap..meh gi kfc.. :D

      Delete
  6. mmg tak puas tul cuti..nikmat sgt..hari ni datang kejer dengan berat hati :-)

    ReplyDelete
  7. ehehehe selamat bekerja CM =)
    senyum2 selalu..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda