-->

CARI APE TU?

Monday, January 26, 2015

The Return of Superman 2015 : New Family Member

Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, siapa kat sini peminat program TV Korea The return of Superman? angkat hidung cepat! hihihi..Cik Mimie peminat program ni dan semalam merupakan episod ke-59 juga episod pertama sempena tahun baru 2015. Kalau U oll nak tahu baru tahun 2015 ni ada ahli keluarga baru yang mengantikan Tablo & Haru. Sedihnya dah tak dapat nak tengok keletah Haru lagi T_T.

http://static1.allkpop.com/upload/2014/12/af_org/Epik-High-tablo-uhm-tae-woong-haru_1417487876_af_org.jpg
Credit

So, U oll nak tahu tak siapa yang menggantikan mereka berdua ni? Ahli keluarga baru untuk The Return of Superman 2015 ialah pelakon dan adik kepada penyanyi serta pelakon wanita terkenal Uhm Jung Hwa iaitu Uhm Tae-Woong dan anak perempuan beliau yang bernama Uhm Ji-on. Manakala, isteri beliau bernama Yoon Hye-Jin seorang penari Ballet. Uhm Ji-on dilahirkan pada 18 June 2013. Sangat comel ok, paling muda sekali dalam program ini :) credit

http://images.kdramastars.com/data/images/full/129488/um-tae-woong.png?w=600
Credit : google image
https://i0.wp.com/www.soompi.com/wp-content/uploads/2014/12/Superman-Returns-Uhm-Tae-Woong.jpg
Credit : google image
Semalam ada part terharu untuk sesi  mereka berdua, yang mana Uhm Tae-woong menangis bila melihat Uhm Ji-on copy paste kelakuan Saebom. Kelakar pun ada, ha Saebom tu kalau nak tahu anjing peliharaan mereka. Comel sangat Ji-on masa tu..hehehe :) Tak sabar nak tengok episod minggu depan apa jadi bila mereka tinggal berdua je :)

Saluran : 391 - KBS WORLD
Tajuk : The Return Of Superman
Waktu siaran : 3.27 petang (AHAD)

Nak tengok On-line boleh KLIK SINI :)

p/s : Jom tengok sama-sama :)

16 comments:

  1. comelnya.. tapi tak tengok cita ni sebab tak pasang asterok.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tengok online.dekat youtube pun ada :)

      Delete
  2. Haha blur jap baca post ni sebab tak tengok The Return of Superman tu T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..xpe, nanti try2 la tgk..best tau Nad :)

      Delete
  3. xpernah tgk dan xpernah tahu pon program ni...hihi
    xpa nnt ada masa boleh try tgk

    ReplyDelete
  4. alaaaa...bestnya..nak tengok jugaaakkk...

    ReplyDelete
  5. sis JM orang pertama yang angkat hidung yang kembang nih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, tingginya Sis JM angkat hidung..ekekeke..hehe..peminat program ni jugak kan :)

      Delete
  6. Wah, macam sweet jew citer tu ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..sweet and best sgt ceriter ni DZ :)

      Delete
  7. Akak suka tengok yg kembar 3 tu...
    berangan if dapat kembar 3 best tu...haha
    tutup kilang terus :)

    ReplyDelete
  8. kisah budak-budak comel dengan ayah diaorang.
    seronok tengok kelatah diaorang

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda