-->

CARI APE TU?

Thursday, January 15, 2015

I'm So Sorry

Salam 1 Malaysia ^_^

Huwaaaa...rasa macam nak hentak-hentak je kepala ni atas meja. Sedih sangat, tak pasal-pasal semua hilang. Cik Mimie minta maaf ye pada semua yang tinggalkan komen pada entry Cik Mimie sebab....sebab...komen U olls dah terdelete. Maaf sangat-sangat!! T_T. Kalau tak silap komen pukal dari CT, maaf ye CT :( ada jugak komen dari Kak Wana, Bro Zumal. Hmmm, inilah kalau buat kerja tak fokus. Nak tekan lain, tertekan lain. Mencinya T_T 

http://media.santabanta.com/e-cards/Sorry/sorry5.jpg 

I"m really-really Sorry T_T

p/s : Ada ke cara nak dapatkan balik komen tu, dah search kat google tapi tak jumpa :(

18 comments:

  1. Masalah yang sama akak hadapi haritu. Hehehe..sabar jer la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula..nak tekan lain..tapi tertekan lain..sabar je la :(

      Delete
  2. takpe cik mimie cayang..jangan sedih..kak wana x marah..manusia x lari dari kesilapan kan...lain kali hati2 dan fokus tau ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..baik Kak Wana..nek time lebih fokus :)

      Delete
  3. Alaaa mesti comment Nad ter delete jugak tu. Wuuu T_T

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih Aisya sebab faham..hehe

      Delete
  5. haha. adoi, dok berangan apa la time tu sampai terdelete. takpa2,semua orang do mistakes. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok berangan aih..tgh dok jawab telefon..tu yg hilang fokus kejap..haha

      Delete
  6. Takpe Cik Mimie, zumal komen semula yer banyak2 ^-^

    ReplyDelete
  7. hehe cian cik mimie. takpe kwn2 faham hehe

    ReplyDelete
  8. hahah... penah terjadi.. 2 kali kot.. mmg kecewa giloss kan ;)

    ReplyDelete
  9. Sedih kan kalau jadi tak fokus.
    Akak ambik langkah berjaga2 - just review 10comments per page at a time.
    Kalau tertekan pun xla teruk sangat.

    ReplyDelete
  10. rasanya kalau dh deleta dh tak boleh recover..x pe..di maafkan..x sengaja kan.

    ReplyDelete
  11. Alahai.. sian cik Mimie.. xpe, kita manusia x sempurna.. jgn sedih2 ye..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda