-->

CARI APE TU?

Thursday, January 22, 2015

PostCard From Germany

Salam 1 Malaysia ^_^

Diterbangkan khas dari Germany
Good Morning U Olls!! Ha, nampak tak poskad kat atas ni, ada kereta warna pink lagi tau..hehehe..Mesti semua tahu kan siapa pengirim poskad ni? kalau cakap je dari Germany memang dah boleh agak dah...hehehe..siapa lagi kalau bukan AISYA IBRAHIM pemilik blog NEVER PERFECT :) Huuwaa!! I suka giler you, thank sangat-sangat tau.. jauh berbatu-batu poskad ni terbang, semalam sampai rumah I :) Nak melompat-lompat dan lari setempat je rasa...haha..


Ucapan Aisya : 
"Assalamualaikum, Cik Mimie. Harap Cik Mimie happy dapat poskad nie. Terima kasih banyak sebab selalu rajin datang baca & komen blog kita you. Semoga friendship nie lasts for long-long time."

Happy Everything Until Next You!!

"With great love comes great friendship"

Salam sayang, Aisya Ibrahim JINDRISSKA.blogspot.com

To  Aisyah : 
"Waalaikummusalam, untuk pengetahuan Aisya Cik Mimie happy giler you dapat poskad ni..hehe..first time tau dapat poskad dari luar negara ni..ha, excited die jangan cakap la..hehehe..Cik Mimie pun nak ucapkan terima kasih dekat Aisya sebab selalu singgah dan komen disini jugak. Hope friendship ni bukan setakat di bloga aja ye :) Gudluck for your study & take care disana :) Muah2 ciked!"

with Love,
Cik Mimie ^_^

p/s : Sesiapa yang tak kenal atau nak kenal-kenal dengan Aisya boleh KLIK SINI :)

20 comments:

  1. Teruja kan dapat poskad dari jauh... Tahniah yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruja sangat-sangat :) thank you DZ :)

      Delete
  2. bestnya..syoknya..
    simpan elok2 utk dbuat kenang2an

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Simpan leklok dalam kotak dah :)

      Delete
  3. yeah..seronok kan rasanya cik mimie..macam nak lompat pun ada bila dapat poskad datang dari jauh..kak wana pun dapat jugak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..Cik Mimi dah melompat-lompat dah..hahaha..tahniah tok Kak Wana ye..dapat jugak :)

      Delete
  4. wahhh sampai dengan selamat, alhamdulillah... :D btw bukan happy everthing until next you, tulisan kite hodoh..ahahahha sebenarnya happy everything until next year! :D hehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, selamat dah Cik Mimie terima..Thank you Aisya :) suka sangat-sangat,,,hehe,,Owh, salah eh..sebab nampak year tu macam you..patut pelik je baca..hahaha..akan diperbetulkan :)

      Delete
  5. cantik la gambar dia..! pinkie car tu..alahai..mmg pandai orang tu ambil

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? hehehe..nampak comel gambar tu :)

      Delete
  6. hehehe sebut german tau da sapa kasi..
    tahniah Cik Mimie \^^/

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Heheh..best sgt..dari jauh pulak tu :) teruja sikit..

      Delete
  8. bestkan dapatkenal rakan alam amya yg baik hati dan pemurah..sis JM pun pernah dpt dari Aisya ni

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda